top of page
Team
KERNTEAM
Greet Heylen
greet '23.jpg
Greet Heylen — coördinator

Cirkelfacilitator en netwerkster, oprichter en projectleider van verschillende regeneratieve initiatieven en ondernemingen. Ze zet haar enthousiasme, verbindingskracht en organisatietalent in om de werking We have the choice in goede banen te leiden.

Email  > > >

BESTUUR
Kristin Verellen 2.jpg
Kristin Verellen

Consultant en procesbegeleider, creërt workshops en rituelen voor ontwikkeling, verbinding en verandering in organisaties. Werkt voor individuen, teams en hun leiders, corporate merken. Erkend gestalt therapeut, systemisch opsteller, loopbaan- en leiderschapcoach. Ze is het gezicht en de stem van We have the choice voor media en pers, geeft lezingen en getuigenissen, ontwikkelt mee de visie en het partnernetwerk.

stien.jpeg
Stien Michiels

Stien is senior consultant in leiderschap-, team- en organisatieontwikkeling, ritueelbegeleider, artistieke duizendpoot en embodiment coach. Met deze unieke combi van expertise en ervaring ondersteunt zij leiders, organisaties en mensen tout court in tijden van turbulentie en verandering. Stien stond mee aan de wieg van We have the Choice als stichtend lid en coördinator. Vandaag waakt zij als bestuurslid met liefde mee over dit project en haar dragers.

karen.jpeg
Karen Van Heuckelom

Individuele en team coach, supervisor, facilitator van veranderingsprocessen in organisaties, expert in duurzame tewerkstelling en engagement van medewerkers. Ze volgt de financiële zaken op voor We have the choice.

an.jpeg
An Verelst

Psycholoog, Policy Officer Victim Support Europe – EU netwerk van slachtofferhulporganisaties, Nationaal Director CCVS Psychosocial Support Centre for war-affected Children & families in Congo. Ze ontwikkelt mee het beleid van We have the choice.

stephan.jpeg
Stephan Marchant

Stephan Marchant is creatieve vernieuwer met een passie voor mensen, beweging en playfulness. Hij is adviseur Welzijn bij KU Leuven, bewegingstherapeut, docent Creatieve Processen, creatief-procesbegeleider. Als bestuurder van We have the choice legt hij graag connecties en ziet hij opportuniteiten voor samenwerkingen; Hij is een enthousiaste ideeënfontein, een verhalenverteller en strategisch denker.

kasra.jpeg
Kasra Van Rompaey
Kasra werkt als schadebeheerder en loopbaancoach, is Quinx partner, geeft coaching en opleidingen en is individuele en collectieve trauma healing therapeut. Als bestuurder van We have the choice denkt ze mee na over nieuwe initiatieven en helpt ze bij de financiële opvolging.  
WhatsApp Image 2023-08-23 at 16.01_edited.jpg
Karen Desloovere
Karen is orthopedagoog en gestalttherapeut. Ze is groepsbegeleider en vertrouwd met verbindende communicatie. Als bestuurder brengt ze haar persoonlijke kennis en ervaring inzake diversiteit, intersectionaliteit, neurodivergentie en inclusie en haar ruime netwerk binnen bij We have the choice. 
CIRKELBEGELEIDERS

An Verelst
Ana Escarpenter
Anne Geerts
Bie Van de Velden
Elisa Bulckens
Els De Beule
Françoise Godart
Greet Heylen
Hanne Vandueren
Hannelore Akkermans
Harold Oosterlynck
Heidi Defever
Heleen Dermul
Igor Byttebier
Ineke Hulselmans
Jo Stubbe
Johan Nemegeer
Karen Desloovere
Karen Van Heuckelom
Karin Verhaest
Kasra Van Rompaey
Katrien T'Jonck
Katrien Van Steen
Kristin Verellen
Laura du Bois
Lies Van Cleynenbreugel
Liesbet Nys
Linda Van Rompuy
Kristine Beckers
Marie Van Wayenbergh
Monica Vanleke
Myriam De Boer
Natacha Laeremans
Patricia Proot
Petra Schipper
Pieter Van Hecke
Rebecca Lenaerts
Sara Maquoi
Sofie Nottebaere
Sofie Goethals
Stien Michiels
Tine Dael
Tom Koninckx
Ursula Proost
Wendy Van Loco

Missie & visie

logo_white.png

Wat zijn cirkels?

Voor wie zijn cirkels?

Hoe een cirkel organiseren?

Cirkel bijwonen?

logo_white.png

Cirkelbegeleider worden?     

logo_white.png
bottom of page